Esther de Wolf, founder & owner Vintage Nō 5

Mijn hele leven ben ik werkzaam geweest in de modebranche. Ik heb in mijn carrière veel verschillende functies bekleed, van verkoopster tot salesmanager van een Spaanse winkelketen en van vertegenwoordigster tot Styliste. Veel gedaan, veel gezien, veel gereisd en veel geleerd.
 
Toen mijn dochter werd geboren, wilde ik dichter bij huis gaan werken en kwam ik terecht bij een chique boutique in Alkmaar, waar prachtige merkkleding werd verkocht. Ik heb daar 10 jaar gewerkt als manager en ik heb in die tijd veel welvarende dames van top tot teen mogen aankleden, ieder seizoen weer. Het zijn dan ook mijn vaste klanten geweest, die mij op het idee hebben gebracht om die prachtige merkkleding weer een nieuwe bestemming te geven. 
 
In de Oude stad van Alkmaar heb ik in 2014 een prachtig grachtenpand gehuurd, een royaal en monumentaal pand waar nog veel oude details bewaard zijn gebleven. Op deze plek heb ik mijn sfeervolle schatkamer gevestigd; Vintage Nō 5. Bij diverse dames uit mijn netwerk ben ik thuis aan de slag gegaan, overdaad aan kleding zorgde voor chaos, in de kast én in het hoofd. Op adviserende basis heb ik deze dames geholpen om weer structuur in hun kast aan te brengen. Een goede basisgarderobe is een must voor iedere goedgeklede vrouw. Alle overtollige kledingstukken, hoe mooi ook, heb ik in mijn winkel een nieuwe bestemming gegeven. Op deze manier is er een prachtige collectie ontstaan die bereikbaar is voor iedere vrouw, ongeacht de inhoud van de portemonnee. Inmiddels is Vintage Nō 5 uitgegroeid tot één van de betere tweedehands winkels in Alkmaar en weten steeds meer klanten én inbrengers de weg er naar toe te vinden. 

Mijn passie is om iedere vrouw er mooi en vrouwelijk uit te laten zien, ongeacht het moment van de dag. Elke vrouw is anders en heeft andere behoeftes, daar probeer ik zo goed mogelijk op in te springen door een passend en eerlijk advies te geven. Ik doe dit dan ook met heel veel plezier.
 
Lieve groet,

Esther de Wolf 

Wilt u kleding inbrengen of wilt u contact opnemen?

Wij zijn altijd op zoek naar mooie merk & designer kleding, tassen en schoenen.
​Wil jij je garderobekast eens opruimen of heb je hulp nodig bij een garderobe check?