Esther de Wolf, founder & owner Vintage Nō 5

Mijn hele leven ben ik werkzaam geweest in de modebranche. Ik heb in mijn carrière veel verschillende functies bekleed, van verkoopster tot salesmanager van een Spaanse winkelketen en van vertegenwoordigster tot Styliste. Veel gedaan, veel gezien, veel gereisd en veel geleerd. 

In 2014 heb ik een prachtig grachtenpand gehuurd, een royaal en monumentaal pand vlak bij de Oude stad. Inmiddels is Vintage Nō 5 uitgegroeid tot een begrip in Alkmaar en weten steeds meer klanten én inbrengers de weg er naar toe te vinden. 

Medio oktober 2023 gaan wij onze 2e winkel openen en wel in Haarlem, Gierstraat nr 50. Deze zal bestierd worden door mijn dochter Anna Belle, zij heeft al veel ervaring met ons concept en zal dit dan ook tot een succes maken.    

 Onze passie is om iedere vrouw er mooi en vrouwelijk uit te laten zien, ongeacht het moment van de dag. Elke vrouw is anders en heeft andere behoeftes, daar proberen wij zo goed mogelijk op in te springen door een passend en eerlijk advies te geven. Wij doen dit dan ook met heel veel plezier.

 
Lieve groet,

Esther de Wolf & Anna Belle Brugman  

Wilt u kleding inbrengen of wilt u contact opnemen?

Wij zijn altijd op zoek naar mooie merk & designer kleding, tassen en schoenen.
​Wil jij je garderobekast eens opruimen of heb je hulp nodig bij een garderobe check?